17.12.21

Нова книга у бібліотеці.

Різдвяний подарунок для читачів шкільної бібліотеки

 


 «Різдвяна свинка» — перший дитячий роман Дж. К. Ролінґ після серії про Гаррі Поттера.

  …Джек дуже любить свою дитячу іграшку, Галну Слинку, яку він кличе ГС. Вона завжди була біля нього — у добрі й лихі часи. Але одного Святвечора сталася жахлива річ – ГС пропала. Однак у Ніч перед Різдвом стаються різні дива й несподіванки, і все довкола оживає, навіть іграшки… У найновішої Джекової іграшки на ім’я Різдвяна Свинка народжується зухвала ідея – вони разом із Джеком вирушають у страшенно ризиковану подорож до чарівної Країни Загублених, щоб порятувати улюблену ГС від жахливого Згубника...

       «Різдвяна Свинка» — зворушлива гостросюжетна історія, адресована наймолодшим школярам, проте її захоплено «проковтне» ціла родина, адже її написала найкраща оповідачка світу.


Відгуки про книгу:

Одна з найкраща книг, яку ми з сином  прочитали за тиждень. Дуже сподобалась нам. Вона читається на одному подиху. В цю книгу поринаєш з головою з перших сторінок. Сюжет книги багатий різними подіями, що не залишає читача без емоцій.
Закінчивши її читати синочок запитав: "А чи є ще друга частина?"
Настільки йому сподобалась ГС, що він хотів продовження цієї історії.

Чудова книжка! Доньці 6 років, почали читати.. звісно не прочитали в перший день (читала донька)! Але, в мене особисто була ціла ніч))) І я це зробила )))Цікава історія, повчальна. Оригінальна. Рекомендую!

 Дуже гарна книжка. Донечці дуже сподобалась.


1 коментар:

  1. Анонім31.01.22, 13:53

    Best soccer bet sites & reviews - 1xbet korean
    Best soccer bet sites & reviews. 1xbet deccasino 1xbet korean. 샌즈카지노 1xbet korean. 1xbet korean. 1xbet korean. 1xbet korean. 1xbet korean. 1xbet korean.

    ВідповістиВидалити